Blogging

Εγώ και το Blogging

Όσοι με ακολουθείτε καιρό θα έχετε καταλάβει σίγουρα 2-3 πράγματα για εμένα και το blogging! Και αν δεν έχετε καταλάβει, ορίστε τα ξαναγράφω! 😄

📌 Μου αρέσουν οι συχνές αλλαγές και ο αέρας ανανέωσης που φέρνουν!

📌 Μου αρέσει να πειραματίζομαι. Οτιδήποτε καινούριο ανακαλύψω θέλω να το δοκιμάσω!

📌 Λατρεύω την επικοινωνία!

📌 Μου αρέσει να αναγνωρίζεται η δουλειά μου!

📌 Θέλω να εξελίξω το blog μου! *

Και επειδή η ειλικρίνεια είναι πολύ σπουδαίο κομμάτι της επικοινωνίας μας αλλά και της εξέλιξης που αναζητώ, έχω να κάνω κάποιες δηλώσεις προτού προχωρήσουμε παρακάτω!

dbf3c18b-f9bb-4489-80c8-0cd7bcd82f9e

Η αναγνωρισιμότητα του blog με ενδιαφέρει πολύ! Απολαμβάνω ιδιαίτερα και χαμογελάω πλατιά την στιγμή που λαμβάνω email ότι κάποιος άφησε σχόλιο σε ανάρτηση μου! Μου αρέσει να κάνουμε διάλογο στα σχόλια, μου αρέσει να επισκέπτομαι τα δικά σας blogs και να αφήνω το σχόλιο μου. Γενικά μου αρέσει αυτό το πάρε δώσε! Και όταν δε, είναι και αληθινό τότε η χαρά μου είναι μεγαλύτερη!

Αυτό που ίσως δεν ξέρετε και θα ήθελα να το μοιραστώ είναι ότι δεν προσδοκώ τίποτε παραπάνω! Και φυσικά εννοώ το οικονομικό κομμάτι που ενδεχομένως θα μπορούσε να έχει ένα blog με επισκεψιμότητα! Δεν έχω να κερδίσω τίποτα, δεν έχω κανένα οικονομικό όφελος, δεν θα μου στείλει κανείς πράγματα (ένας λόγος που δεν κάνω διαγωνισμούς αλλά και δεν προτείνω προϊόντα – με εξαίρεση τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ στο κινητό μου)

Το μόνο που έχω να κερδίσω -και το οποίο μόνο εσείς μπορείτε να μου προσφέρετε- είναι ικανοποίηση και χαμόγελο!

Πάμε τώρα στο * που έβαλα παραπάνω! Σε συνδυασμό με όλα όσα έχω γράψει, τα οποία είναι σκέψεις που έχω εδώ και καιρό, έψαχνα να βρώ έναν τρόπο να ενημερώνω τους αναγνώστες μου για κάποιες καινούριες αναρτήσεις που προσωπικά αγαπώ ιδιαίτερα. Ψάξε, ψάξε λοιπόν βρήκα διάφορες ιστοσελίδες που έδειχναν να μου προσφέρουν τις λειτουργίες που ζητούσα. Έπρηξα Επιστράτευσα λοιπόν μερικούς φίλους να με βοηθήσουν στις δοκιμές μου! Όλες όμως μια μια στην πράξη τις απέρριπτα. Ώσπου εκεί που είπα τα παρατάω θα βρω άλλον τρόπο να πετύχω τον σκοπό μου.. τσουπ! Έκανε την εμφάνιση της η ιδανική εφαρμογή!

Έτσι λοιπόν με πολύ μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω την ολοκαίνουρια φόρμα εγγραφής στο blog μου!

Προτού όμως σας δώσω τον σύνδεσμο για την εγγραφή σας, θα ήθελα να γνωρίζετε τί θα πρέπει να περιμένετε από εμένα και πόσο συχνά θα λαμβάνετε emails από εμένα.

Email καλωσορίσματος: Αν με ακολουθείτε καιρό αυτά που θα διαβάσετε τα ξέρετε ήδη. Επίσης, εάν έχετε κάνει ήδη την εγγραφή σας, έχετε λάβει το email οπότε και δεν θα το λάβετε ξανά.

Καινούριες Αναρτήσεις: Θυμάστε που έγραφα πιο πάνω ότι υπάρχουν κάποιες αναρτήσεις που αγαπώ ιδιαίτερα; Αυτές θα σας στέλνω!

Τέλος, κατά διαστήματα μπορεί να λαμβάνεται Περιστασιακές Ενημερώσεις για προηγούμενες αναρτήσεις που έχω ανεβάσει και έχουν κάποια σχέση με την εποχή που διανύουμε ή κάποιο γεγονός.

Αν μετά από όλα αυτά εξακολουθείτε να θέλετε να γραφτείτε, θα μου δώσετε πολύ μεγάλη χαρά! Ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ ο οποίος θα σας οδηγήσει σε μια πολύ απλή φόρμα που θα σας ζητάει το όνομα σας και το email σας.

Φυσικά, τα στοιχεία σας δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλον σκοπό παρά μόνο για όσα συζητήσαμε! Για οποιαδήποτε αλλαγή τυχόν προκύψει θα ενημερωθείτε!

ΣημείωσηΗ υπηρεσία που χρησιμοποιώ δεν είναι δωρεάν. Για αυτόν τον λόγο δεν την αναφέρω, καθώς δεν κάνω διαφήμιση της, ούτε και έχω κάποιο κέρδος. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για να του πω περισσότερα.

Εις το επαναblogging!

18 σκέψεις σχετικά με το “Εγώ και το Blogging

 1. Μάρθα μου, καταρχάς μου αρέσει που έχεις έναν αέρα αποφασιστικότητας και λατρείς για αυτό που αγαπάς, το blogging και όχι μόνο! Κατά δεύτερον, εχεις γίνει από τα πιο αγαπημένα μου blog και bloggers. Πως να σου το πω; Σε ξωχωρίζω, ξεχωρίζεις! Σε ακολουθώ και θα σε ακολουθώ. Οι νέες σου αναρτήσεις άλλωστε μου έρχονται ήδη στο e-mail.
  Μόλις φυσικά είδα και την φόρμα, έκανα κι εκεί εγγραφή! Και θα ήθελα, σε προσωπικό μήνυμα ή στο e-mail μου,να μου πεις μια υπηρεσία χρησιμοποιείς. Επίσης, στείλε και link (αν έχεις γράψει σχετική ανάρτηση και δεν την έχω διαβάσει) με τις εφαρρμογές που χρησιμοποιείς στο κινητό. Μάλιστα, ήδη ετοιμάζω ανάρτηση με τι εφαρμογές χρρησιμοποιώ κι Εγώ.
  Εγώ εδώ και πολύ καιρό έχω φτιάξει εβδομαδιαίο ενημερωτικό e-mail για τους αναγνώστες αλλά δεν του ε΄χω δώσει την πρέπυσα σημασία. Γενικά θέλω κι Εγώ ν εξελίξω το blog μου που όχι δεν έχει αν κάνει με σκοπό το κέρδος αλλά κυρίως μια κανονική ιστοσελίδα και με ιδέες μαζί με άλλους. Ακόμη είμαι στο προσχέδιο που λένε. Σιγά-σιγά θα γίνει, διότι το ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ είναι κομμάτι τους εαυτού μου και της ζωής μου και χόμπι μαζί και ψυχοθεραπεία επίσης.
  Και με απλά λόγια, ό,τι μας ευχαριστεί το κρατάμε και ασχολούμαστε με αυτό δίνοντας του την προσοχή και την αγάπη που θέλει, έτσι και το blog σου.
  Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου Μάρθα μου!
  ❤ 😀

  Μου αρέσει!

  1. Μαρία μου με τα σεντόνια σου αλλά τόσο μα τόσο αγαπημένα σχόλια!
   Για την εφαρμογή που χρησιμοποιώ θα σου στείλω μήνυμα!
   Για τις εφαρμογές που λέω γενικά δεν νομίζω να σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα μιας και αφορούν παιδιά κυρίως!
   Τέλος, θα με βρεις απόλυτα σύμφωνη στην τελευταία σου πρόταση. Ότι αγαπάμε και δίνουμε την ψυχή μας αξίζει την ιδιαίτερη προσοχή μας!

   Μου αρέσει!

 2. Τώρα που δεν έχω blog μπορώ να τα πω πιο εύκολα χωρίς κάποιος να θεωρήσει ότι τα γράφω γιατί έχω κάτι προσωπικό στο μυαλό μου. Δε θεωρώ κακό να βάλεις κάποιες διαφημίσεις στην άκρη κι εσύ και όσα blogs έχετε μεγάλη επισκεψιμότητα. Ούτε τους διαγωνισμούς θεωρώ κακούς, αν και έχω σούρει πολλά για αυτούς. Όλα αυτά εξαρτώνται από τον τρόπο που τα χειρίζεται κανείς. Μπορεί ένα blog να τρέχει συνεχώς διαγωνισμούς σε βαθμό που θα μπορούσε να ήταν κουραστικός, αλλά να μη με ενοχλεί καθόλου και ένα άλλο να τρέχει λιγότερους διαγωνισμούς και να νιώθω ότι με «πρήζει». Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο δήθεν είσαι ή δεν είσαι, πόσο ξεκάθαρος είσαι με τις προθέσεις σου, πόσο γλύφεις ή δε γλύφεις τους αναγνώστες σου και άλλα τέτοια. Ας μη μιλήσουμε για το πόσο συχνά γίνονται όλα αυτά στο blogging γιατί θα στενοχωρηθούμε βραδιάτικα. Άλλωστε, ο ουσιαστικός λόγος που σταμάτησα είναι επειδή βαρέθηκα τα «με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και αυτό το ατέρμονο γλύψιμο άνευ λόγου. Επανέρχομαι σε σένα. Από τη στιγμή που έχεις κάποια κόστη για τη διατήρηση αυτού του blog (το domain, τη φόρμα εγγραφής, …) δε θεωρώ καθόλου κακό να μπούνε μερικές διαφημίσεις στο πλάι για να καλύπτουν μέρος αυτών. Εμένα δε θα με ενοχλούσε καθόλου από αισθητικής άποψης και ούτε θα σταματούσα να σε διαβάζω επειδή έβαλες διαφημίσεις. Αν, δε, όλο αυτό εξελισσόταν κάποια στιγμή και σε ένα μικρό εισόδημα (ή και μεγάλο), θα το χαιρόμουν και μπράβο θα σου έλεγα και πάλι δε θα άλλαζε καθόλου ο τρόπος που θα έβλεπα το blog σου. Αν μου άρχιζες κι εσύ τα δήθεν αυθόρμητα και από πίσω μετράω νούμερα αλλά δεν το λέω γιατί το θεωρώ κακό να το πω ή φοβάμαι ή νομίζω ότι κάτι θα πιστέψει ο άλλος, θα αδιαφορούσα και δε θα σου άφηνα τέτοιο σχόλιο. Το ότι μου το λες, εγώ το εκτιμάω πάρα πολύ. Δεν πα να κάνεις και διαγωνισμούς κάθε μέρα, εγώ και share θα σου τους κάνω και θα συνεχίσω να έρχομαι.

  Μου αρέσει!

  1. Ελίνα, στο έχω ξαναπεί! Είσαι άνθρωπος ντόμπρος. Κι εγώ το γουστάρω πολύ αυτό!
   Συμφωνώ ότι από την στιγμή που ο άλλος είναι ξεκάθαρος απέναντι μου, ας έχει κάθε μέρα διαγωνισμό και μόνο διαφημίσεις! Θα εκτιμήσω όπως λες την ειλικρίνεια του!
   Το δήθεν κι εγώ δεν το αντέχω!
   Τώρα, σε σχέση με εμένα. Όπως έγραψα το δοκίμασα κάποτε και το οικονομικό και δεν μου βγήκε! Δεν θεωρώ (και αποδείχτηκε κιόλας) ότι μπορώ να κινηθώ έτσι! ΄
   Έτσι απλώς κάνω αυτό που θέλω κι ας έχει κάποιο κόστος, γιατί απλά με γεμίζει και το απολαμβάνω! (άσε που είναι πιο οικονομικό από ένα ζευγάρι louboutin που ζαχαρώνω πολύ καιρό τώρα!)

   Μου αρέσει!

   1. χαχαχα! Φοβερή είσαι! Καταλαβαίνω τι λες απόλυτα. Κι εγώ στο blog (όταν έγραφα) ήξερα ότι δεν ήταν από τα blogs που μπορείς να τα κάνεις επαγγελματικά. Δε γινόταν δηλαδή με όλα αυτά που έγραφα και όπως τα έγραφα. Θα έπρεπε να έχω άλλο στυλ και να προσέχω ώστε να κάνω μόνο φίλους 😉 Δε θα μου ταίριαζε κάτι τέτοιο. Όμως αν είχα κανένα blog μαγειρικής ή κάτι άλλο εξίσου ουδέτερο, θα τις έβαζα χαλαρά τις διαφημίσεις μου αν μπορούσα. M΄αρέσεις, Μάρθα. Κeep going!

    Μου αρέσει!

 3. Καλησπέρα Μάρθα !! Εχω διαβάσει αρκετές αναρτήσεις σου και είναι πολύ ενδιαφέρουσες !!Δεν σε γνωρίζω καθόλου αλλά σε ακολουθώ για να σε μάθω !!
  Καλό ξημέρωμα!!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s