Θ. · Μ.

Γενέθλια Συνέντευξη

Κοντεύει να περάσει σχεδόν μισός χρόνος από τα 4α γενέθλια της Δώρας και εγώ ακόμα δεν έχω στρωθεί να γράψω τις αναρτήσεις που θέλω! Οι αλλαγές που έχουν γίνει από τότε είναι πολλές, οπότε που να βρω το μυαλό!

Σήμερα όμως και ενώ ετοίμαζα μια άλλη ανάρτηση, «έπεσα» πάνω στις φωτογραφίες από τις προετοιμασίες για το πάρτι στο σχολείο. Άφησα λοιπόν στην άκρη την ανάρτηση που έγραφα, για να παρουσιάσω τον Γενέθλιο Πίνακα της Δώρας!

Μέσα σε όλα λοιπόν που είχα ετοιμάσει, θυμήθηκα ότι πριν 2 χρόνια είχα δεί στην Ελπίδα την Γενέθλια Συνέντευξη που είχε ετοιμάσει για τον γιό της! Επειδή εγώ εκτυπωτή δεν έχω στο σπίτι και επειδή το θυμήθηκα τελευταία στιγμή, αποφάσισα να κάνω μια παραλλαγή στον πίνακα της!

Διάλεξα λοιπόν τις ερωτήσεις που θα της έκανα και παραμονή των γενεθλίων της, τις έγραψα στον πίνακα (τον οποίον έκρυψα για να μην καταλάβει τί γίνεται!)

30721221122_8c46033faa_o

Το μεσημέρι που επέστρεψε από το σχολείο, ετοιμάσαμε τα δωράκια για τους φίλους της και αργότερα μου απάντησε στις ερωτήσεις και εγώ της σημείωνα στο κινητό μου!

Το βράδυ μου έκανε την χάρη και κοιμήθηκε κατά τις 9 οπότε και κατάφερα να ολοκληρώσω όλες τις εκπλήξεις! Έγραψα τις απαντήσεις στον πίνακα της και ετοίμασα το σαλόνι για την γενεθλιάζουσα!

Όταν ξύπνησε βγάλαμε υπερβολικά πολλές φωτογραφίες δίπλα στον πίνακα της!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Με επικρατέστερη……

30738488102_cc47286ae0_o

Προσπάθησα να θυμηθώ ποια απάντηση με έκανε να γελάσω περισσότερο αλλά τί να διαλέξω ανάμεσα στην φασολάδα, το μήλο μου κόκκινο και τον πιλότο τζεντάι;;;

Αυτό όμως που ξεχωρίζω πραγματικά, είναι ότι ο καλύτερος της φίλος είναι όλοι οι φίλοι της!

Ίσως να άργησα έναν χρόνο να το καθιερώσω, αλλά ποτέ δεν είναι αργά! Τώρα κάθε χρόνο θα ετοιμάζεται η Γενέθλια Συνέντευξη και ανυπομονώ από τώρα για τις επόμενες απαντήσεις!

4 σκέψεις σχετικά με το “Γενέθλια Συνέντευξη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s