Μ.

Back to basics

Εδώ πάλι βρέθηκα να ξαραχνιάζω το σπιτάκι μου! Ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος!

Θέλω τόσο καιρό να γράψω, αλλά έτσι είμαι εγώ! Πέφτω με τα μούτρα σε κάτι και μετά από λίγο καιρό χαλαρώνω. Και μετά ξανά προς την δόξα τραβά!

Το blogging όμως είναι πάντα κάτι που όσο και αν αφήνω στην άκρη, πάντα στο μυαλό μου φτιάχνω αναρτήσεις! Κάθε ημέρα θέλω να γυρίσω και να γράψω. Και κάθε ημέρα προσπαθώ. Αλλά πάντα στο τέλος της ημέρας, κλείνω την πρόχειρη ανάρτηση και λέω «αύριο». Αλλά αυτό το «αύριο» μπορεί να μην έρθει ποτέ και είναι κάτι που με τρομάζει!

Έτσι σήμερα είπα να γράψω. Έστω 2-3 γραμμές και όπως βγεί. Αλλά υποσχέθηκα στον εαυτό μου, να μην κλείσω αυτή την φορά την ανάρτηση αλλά να την δημοσιεύσω όπως είναι. Και κάπως θα βρώ και πάλι τον ρυθμό μου!

Θέλω να βάλω στόχο το 2018 να αρχίσω να γράφω πάλι. Αλλά χωρίς πίεση. Απλά να καταγράφω τις στιγμές μου. Αυτό που έκανα πάντα και μου άρεσε τόσο μα τόσο πολύ! Που με ηρεμούσε, με χαλάρωνε, έβαζε το μυαλό μου σε τάξη.

Back to basics λοιπόν και πάλι!

Δεν θέλω να γράψω πολλά. Ξέρω ότι αν συνεχίσω να γράφω πάλι θα πατήσω το «χ» πάνω δεξιά. Και υποσχέθηκα ότι τουλάχιστον για σήμερα το «Χ» δεν υπάρχει.

Αυτή την φορά θα έχω συνοδοιπόρο στο ταξίδι μου.

Λέγεται Raymond Kirby και είναι ένα μικρό κόκκινο stress ball!! Ευελπιστώ ότι σύντομα θα γράψω για τον Raymond. Ευελπιστώ ότι θα κάνω μαζί του αυτά που έχω στο μυαλό μου!

Raymond Kirby

Είδομεν!

Μ.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s